Izvor: Radio 021, 17.Mar.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Okupljanje pristalica SNS ispred gradskog odbora stranke, Vučević održao govor

Nekoliko stotina građana okupilo se ispred prostorija gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Njih je okupio gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević, kako bi dali podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Nikada nismo pravili incidente, mi smo se kao opozicija borili za demokratiju u Srbiji. Oni pokušavaju da silom preuzmu ono što im građani nisu dali demokratskim putem. Niko i nikad neće moći da preuzme >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << demokratsku vlast. nema maltretiranja novinara, policije i građana. Svaka čast policiji koja je mirno delovala. Zamislite da mi snimamo kao što N1 snima kad se otima državna televizija. Zamislite kakva bi bila reakcija. Danas kada se obeležava 15 godina od stradanja Srba na Kosovu i Metohiji, danas Srbi opkoljavaju Predsedništvo. Mi smo se danas svi skupljali, palili sveće i pomolili se", rekao je Vučević.

Građani su potom krenuli na kontramiting, nezvanično najavljen za 18 časova u Beogradu, što su naveli i pojedini opozicionari. Potpreds. SNS i gradonač. NSada Miloš Vučević pozvao naprednjake na kontramiting u Beograd u 18h!

Protiv koga?

Ljudi koji žele slobodu?

I da nam lažovi i lopovi ne kroje živote?

Ako dođu,

Za svaki udarac ako se dogodi,

za svaku kap krvi

TI SI LIČNO ODGOVORAN

ALEKSANDRE VUČIĆU!

— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) March 17, 2019
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.