Izvor: Istinomer.rs, 06.Feb.2020, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAKAT Antić o „doprinosu“ termoelektrana zagađenju

Da li je istinita tvrdnja ministra rudarstva i energetike Aleksandra Antića da termoelektrane nisu dale "svoj doprinos" u poslednjem talasu zagađenja? Kako je Istinomer ocenio izjavu šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića, o tome da je vladajuća koalicija ispunila sve što je od njih traženo, od zabrane funkcionerske kampanje, do definisanja javnih resursa i jačanja Agencije za borbu protiv korupcije?
Odgovore saznajte u novoj epizoda serijala „Fakat“.
The post FAKAT Antić o „doprinosu“ termoelektrana zagađenju appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Fajon: Martinovićeva izjava je govor mržnje

Izvor: Blic, 06.Feb.2020

Evroposlanica Tanja Fajon ocenila je danas izjavu šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića kao govor mržnje. Upitana da prokomentariše izjavu Martinovića o tome da ona ima animozitet prema SNS iz ideoloških razloga, ali i zato dolazi iz države koja je nekada bila u sastavu SFRJ, Fajon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.