Đurić: Jeremić ne može da izbriše šta je učinio na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Jeremić ne može da izbriše šta je učinio na Kosovu i Metohiji

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić saopštio je danas da lider Narodne stranke Vuk Jeremić "svako malo preti nekakvim izborima", ali da ne može da izbriše sećanje na zlo koje je učinio prema kosovskim Srbima.

"Jeremić se kandiduje za naslednika baba Vange, mada ni tu nema neke izglede jer je do sada sve slagao i promašio. Jeremić svako malo preti nekakvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izborima, ali nikako da dođe taj dan kada će on nesumnjivo trijumfovati kao i na svim izborima do sada", dodaje se u saopštenju.

Prema rečima Đurića, nema tog čuda ili katarskih para kojima će Jeremić izbrisati sećanje građana na sva zla koja je počinio sa svojim tadašnjim i sadašnjim saučesnicima "u udruženom zločinačkom poduhvatu protiv Srbije".

"A najveće zlo su Jeremić i njegovi partneri počinili upravo na Kosovu i Metohiji, i to prema srpskom narodu, jer postavili su granice između Srba i Srba, od Međunarodnog suda pravde tražili su i dobili potvrdu legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, odlučivanje o našoj južnoj pokrajini izmestili iz Ujedinjenih nacija u Brisel...", piše u saopštenju.

Kako se dodaje, Jeremićeva briga za Kosovo i Metohiju je, to je svima jasno, lažna baš kao što je i čitava njegova karijera jedna velika prevara i laž.

Jeremić je danas, kako su preneli mediji, na osnivačkoj skupštini odbora NS u opštini Vračar, rekao da će naredna godina za Srbiju biti "presudna" jer će, kako on tvrdi, predsednik Aleksandar Vučić, pored referenduma o novom Ustavu, raspisati i izbore da bi stekao pokriće za "ono što će potpisati u vezi sa Kosovom".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đurić o Jeremićevim pretnjama: Narod ne zaboravlja zlo koje si učinio Srbima na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Ðurić saopštio je danas da lider Narodne stranke Vuk Jeremić "svako malo preti nekakvim izborima", ali da ne može da izbriše sećanje na zlo koje je učinio prema kosovskim Srbima..- Jeremić se kandiduje za naslednika baba Vange, mada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.