Đilasu jedino važno da ponovo trguje sekundama: Na tome inkasirao  688 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đilasu jedino važno da ponovo trguje sekundama": Na tome inkasirao 688 miliona evra

Srpska napredna stranka organizovala je danas performans "Pravda za Ðilasa".

Srpska napredna stranka organizovala je danas performans "Pravda za Ðilasa", tokom kojeg je član beogradskog odbora te stranke Dragomir Petronijević rekao da je bivšem gradonačelniku Draganu Ðilasu jedino važno da se "dočepa RTS-a i ponovo trguje sekundama".

Ðilas je, tvrdi Petronijević, preko svoje kompanije "Dajrekt medija" zaradio 688 miliona evra trgujući sekundama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i obogatio se poslovanjem sa javnim preduzećima.

- To je još samo jedan dokaz da on nije nikakav uspešni privrednik iz Češke, već propali trgovac žvakama - rekao je Petronijević, navodi se u saopštenju beogradskog odbora SNS.

Naveo je da Ðilasu nije dovoljno što je finansijski uništio RTS, već je nastavio da uništava i imovinu javnog servisa što se, dodao je, moglo videti u subotu, 12. oktobra, ali i pre nekoliko meseci, kada je sa svojim pristalicama upao u tu zgradu sa motornom testerom.

Petronijević je dodao da Ðilasa interesuje samo finansijska korist kako bi finansirao "čupače znakova, zauzimače Rektorata i ostale stvari koje se dešavaju iz dana u dan".

- Sa druge strane, SNS će uvek apelovati na dijalog i borbu protiv nasilja, za normalnu i pristojnu Srbiju, kazao je Petronijević.

BONUS VIDEO:

DOBRO JUTRO, GUŽVO! Kako 8 ujutru izgleda u Beogradu, a kako u ostatku sveta (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.