ĐILASOVI POKUŠAJI BACANJA LJAGE NA VLAST NISU USPELI! Brnabić: Snimak je sramotan i ne dokazuje ništa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 15:31

ĐILASOVI POKUŠAJI BACANJA LJAGE NA VLAST NISU USPELI! Brnabić: "Snimak je sramotan i ne dokazuje ništa"

Premijerka Srbije Ana Brnabić nazvala je danas sramotnim i skandaloznim snimak koji je objavio lider S SP Dragan Ðilas, kao navodni dokaz o tome da SNS prikuplja glasače iz Republike Srpske za predstojeće izbore u Srbiji i istakla da se iz snimaka ne može videti nikakav dokaz takvih tvrdnji.

Brnabić je dodala da građani, nakon onoga što su, kako kaže, videli šta Ðilas misli o ljudima iz Marinkove bare i Borče, sada znaju i šta misli o građanima iz Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srpske.

- Sramota i skandal. Nakon vređanja ljudi iz Marinkove bare i Borče, sada smo videli uvrede i na račun našeg naroda iz Republike Srpske. Ðilas i njegovi saradnici misle da su oni stado koje neko može da dovede, organizuje i ucenjuje da glasaju - rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše snimak koji je objavio Ðilas.

Naglasila je da je to opasna tvrdnja i dodala da je neistinita, kao i da snimak ne dokazuje ono što on tvrdi.

- To je neki snimak nečega, nekih ljudi, ne znamo ni ko su ti ljudi, ne znamo ni gde, ni kada je snimano, ne znamo ni šta smo videli na tom snimku, možda je i montiran, nijedan dokaz onoga što Ðilas tvrdi, sem njegovih frustracija pred ove izbore - rekla je Brnabić i dodala da je to njegov način da opravda poraz na predstojećim izborima.

Brnabić je poručila političkim protivnicima da svoju političku kampanju treba da usmere na razgovor sa građanima i da im predstave plan i program, umesto što to rade na način kako je to učinio Ðilas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.