Direktor “Tržnice”: Požar mi je podmetnut

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor “Tržnice”: Požar mi je podmetnut

Iako tvrdi da ni u stranci, ali ni među ljudima na vlasti u Nišu nema neprijatelje, funkcioner SNS i odnedavno direktor Tržnice Goran Đorđević kaže da je požar u kome mu je noćas izgoreo “mercedes” neko podmetnuo, ali dodaje da ne zna zbog čega i nada se da će policija to da otkrije.

Za samo 3 dana izgorela su dva automobila funckionera SNS u Nišu, a Đorđević novonastalu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << situaciju poredi sa “divljim Zapadom”.

On sumnja da je i njemu, kao što je to rekao i njegov partijski kolega i zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur, neko podmetnuo požar.

Mislim da je podmetnut, ali ne znam zašto. Ja nemam neprijatelje i nisam očekivao tako nešto. To je jedna stvar, a druga stvar je što je auto izgoreo između osam drugih automobila. Da na vreme nije došla ekipa vatrogasaca izgoreo bi i deo zgrade verovatno i trafo stanica koja je u blizini - priča Đorđević.

Požar koji je noćas oko 3 sata izbio u Episkopskoj ulici u Nišu, primetila je njegova komšinica, kaže, koja je odmah pozvala vatrogasce, a onda su komšije pozvale i njega.

Đorđević ističe da je sreća što su vatrogasci brzo došli, jer bi sve izgorelo da su malo zakasnili.

Iako nije izgoreo ceo auto, Đorđević kaže da je šteta potpuna, jer je ostao samo gepek.

Auto za auto, ali sam taj postupak iritira čoveka i pravi nervozu, ne samo meni, nego i porodici i ukućanima. Počinjemo da ličimo na divlji Zapad i ja ne znam šta je ovo. Ja sad ne znam šta me čeka sutra, treba da se pazim kad idem ulicom, a ne znam od koga. Nije uopšte prijatna situacija - dodaje Đorđević.

Đorđević ističe da sada sumnja u sve, ali se nada da paljenje njegovog automobila nema veze sa nedavnim izborom direktora niških javnih preduzeća, što je Banđur naveo kao razlog.

Možda i postoji neka veza, ali ne znam kakva. Mene je komisija čak favorizovala, jer sam bio prvi na listi, a i za nekoliko drugih preduzeća sam bio među prva 3. E sad, ako je to razlog da mi neko pali auto zato što su rezultati tako pokazali, to je već pitanje za razmišljanje, a ja ne mogu ljudima u glavu da uđem. Ako je to smetalo onda svaka čast - ističe Đorđević.

Inače, Goran Đorđević je prema mišljenju komisije koja je birala nove direktore niških preduzeća bio najbolji za direktora Tržnice, što je prihvatilo i Gradsko veće, a njegovo ime se našlo na listi najboljih za još 4 preduzeća: Vodovod, Medianu, Toplanu i Parking servis. Pre direktorske funkcije u Tržnici, bio je pomoćnik direktora Parking servisa.

Podsetimo, noćas oko 3 je u Episkopskoj ulici u Nišu, ispred zgrade u kojoj Đorđević živi, izgoreo njegov “mercedes”, a oštećen je auto koji je parkiran pored njega. Pre 3 dana je potpuno izgoreo i auto zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, ispred kuće u kojoj živi, a obojica sumnjaju da im je požar neko podmetnuo.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.