Aleksandar Vučić nosilac svih lista SNS na predstojećim izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2022, 08:59

Aleksandar Vučić nosilac svih lista SNS na predstojećim izborima

Premijerka Srbije i potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić izjavila je danas da je jednoglasno doneta odluka da stranka izađe na izbore sa listom "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve". Na sednici Predsedništva i Glavnog odluka doneta je jednoglasna odluka da Aleksandar Vuči bude nosilac lista te stranke, rekla je Brnabić novinarima. Prva na listi za parlamentarne izbore biće profesorka Danica Grujičić, dodala je ona , a prvi na listi  za beogradske izbore je Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Šapić.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) počela je nešto posle 11 sati, a nakon nje, održana je i sednica Glavnog odbora. Među prvima su u u Kombank dvoranu stigli funkcioneri stranke Goran Vesić, Tomislav Momirović, Darija Kisić Tepavčević, Milenko Jovanov, Siniša Mali, Mladen Šarčević Maja Gojković, Miloš Vučević, Vladimir Orlić, Petar Petković, Zoran Đorđević...

Oko 11 sati, stigao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je kazao da će biti velikih promena.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas zasedanje predsedništva i Glavnog odbora SNS-a

Izvor: Blic, 13.Feb.2022

Sednice predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održaće danas, u 11 i 12 časova, u beogradskoj Kombank dvorani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.