Dan borbe protiv siromaštva: SNS obradovala porodicu iz Manojlovca

Izvor: juGmedia, 17.Okt.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan borbe protiv siromaštva: SNS obradovala porodicu iz Manojlovca

Aktivistkinje Formuma žene vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) obradovale su danas petočlanu porodicu Radmile Rosandić sa tri devojčice u Manojlovcu kod Leskovca, koja živi i izuzetno skromnim uslovima.

Humana akcija sprovedena je na Međunarodni dan borbe protiv siromaštva.

Dobrovoljnim prilozima kupljen >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je dvosed na rasklapanje, zatim, dušeci za krevete, paketi sa sredstvima za higijenu, sa hranom, a domaćice su iz svojih podruma izvadile tegle sa zimnicom. Napravljeni su domaći kolači, ali i torta.

Naše aktivnosti imaju upravo za cilj da pokažu i pozovu na humanost, solidarnost i toleranciju. Do sada smo organizovale veliki broj akcija sa željom da pomognemo socijalno ugroženim porodicama, da osnažimo žene i damo podršku rađanju“, rekla je Kristina Vasiljković, predsednica tog foruma.

Pored poklona, žene iz Foruma su donirale i novac, a lični prilog dao je i lider SNS u Leskovcu Goran Cvetanović, inače, gradonačelnik Leskovca

Radmila i njene devojčice nisu krile zahvalnost, pale su i suze.

Živimo u jako teškim uslovima, borim se za njih. Imam veliku podrškku direktora škole kada su ekskurzije i knjige u pitanju, a Srpksoj naprednoj stranci sam veoma zahvalna. Da nije njih, ne bih ni ja ovde bila jer me pomažete godinama. Vi ste moja porodica“, rekla je plačući ova supruga i majka.

Ona i njen suprug ne rade. Nadničari su. Žive u malom stanu koji im je, kako je sama Radmila rekla, dodelila SNS i sam gradonačelnik Leskovca, rekavši da „Vučić treba da bude ponosan što ima ovakvog gradonačelnika i ljude u SNS-u“.

Cvetanović je se obratio Radmili i rekao da će joj SNS pripremiti sve neophodne papipre, kako bi ona narednog leta otišla na more s decom o njegovom trošku.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.