Dačić: Nema nikakve šanse da pravimo vladu sa bilo kim osim SNS

Izvor: Beta, 21.Okt.2021, 10:51

Dačić: Nema nikakve šanse da pravimo vladu sa bilo kim osim SNS

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) izjavio je danas da "nema nikakve šanse" da ta partija nakon izbora 2022. godine napravi vladu sa bilo kim osim Srpske napredne stranke (SNS)."Ako neko u mojoj partiji zaista ima ideju da ulazi u bilo kakve dilove i dogovore sa (predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom) Djilasom, taj neko može odmah da samog sebe izbaci iz SPS. Jer dok sam ja predsednik, ma dok sam ja živ, neće se desiti da ulazimo u koaliciju protiv Vučića", rekao je Dačić za današnji Informer.Dačić je rekao da je razgovarao sa poslanikom SPS-a, advokatom Tomom Filom, koji je ranije izjavio da postoji mogućnost da SPS saradjuje sa opozicijom, i istakao da će Fila "poštovati njegov i stav stranke".   //

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić: Dačić je često jedno govorio a drugo radio

Izvor: Danas, 21.Okt.2021

Potpredsednik Srpske naredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da očigledno u Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) ima onih koji ne misle kao njen predsednik Ivica Dačić, "ili barem kao što govori, a šta misli pokazaće vreme".

Nastavak na Danas...

Dačić Vučiću čestitao 13 godina od osnivanja SNS

Izvor: Blic, 21.Okt.2021

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić čestitao je danas lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću 13 godina od osnivanja SNS-a, uz želju da to budu prvih 13 uspešnih godina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.