DS: Uvrede nisu odgovor na pitanje sporazuma sa UAE

Izvor: Press, 06.Avg.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Uvrede nisu odgovor na pitanje sporazuma sa UAE

Predhodno je danas DS ocenila da je Premijer Srbije Aleksandar Vučić pogazio pravni poredak Srbije i najavila inicijativu za ocenu ustavnosti Sporazuma i Zakona o Sporazumu sa UAE. 

SNS je na to odgovorio saopštenjem da ih nimalo ne iznenađuje pokušaj Demokratske stranke da omalovaži apsolutno sve dobro što se danas u Srbiji dešava i što je u korist građana Srbije, ocenivši da DS-u naročito smetaju dobri ugovori za državu Srbiju.

"Šta je sa krađama i pljačkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koje je sprovodio lično Bojan Pajtić, od Fonda za razvoj, Razvojne banke Vojvodine, i svim drugim Pajtićevim aferama, i dokle se stiglo u istrazi, upitali su naprednjaci.

Prema DS-u "jasno je da SNS i njihova Vlada urušavaju institucije i demokratski poredak kao i da im je reformski plan ukidanje opozicije i svake kritike." 

"Ako su ugovori tako dobri za Srbiju, zašto ih krijete od naroda? Pokažite ih već jednom, toliko puta ste to najavljivali, pa neka građani presude. Zašto ono što je dobro za Srbiju krijete od Srbije?" upitao je DS u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Svoju reč daće Ustavni sud, ali i drugi državni organi

Izvor: Politika, 06.Avg.2014

BEOGRAD – Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci da će Ustavni sud Srbije svakako dati svoj sud o Sporazumu sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali očekuje i da će drugi nadležni državni organi, „bez uvrede, ali i bez pritisaka demokrata”, dati odgovore na pitanja koja su...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.