Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović o pretnjama DANILU VUČIĆU: NAJBOLESNIJI ČIN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović o pretnjama DANILU VUČIĆU: NAJBOLESNIJI ČIN!

Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović izjavio je večeras da pretnja vesanjem detetu predsednika drzave predstavlja najvarvarskiji i najbolesniji mogući čin u 21. veku, koji samo jos jednom potvrđuje kakva je prava priroda opozicije i na koji način se obračunavaju sa političkim neistomišljenicima

- Pitam se da li je to pravna država za koju se zalažu? Svesni da nemaju podrsku u narodu, ne prezaju od najbrutalnijih metoda zastrasivanja i pretnji čije vinovnike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u najkraćem roku treba privesti slovu zakona - rekao je Nedomović.

- Ni činjenica da je Srbija pod stalnim izazovima i pretnjama nije im važna, već isključivo sitni lični interesi kako bi vratili zemlju u period vladavine tajkuna i ponovne pljačke novca građana Srbije - zaljučio je Nedimović.

Socijalisti: Vešalima SzS zgazio na žrtve nacističkog terora! Ovim rekvizitom pokazuju nemoć i radikalizaciju opozicije!

Podsećamo, na društvenim mrežama osvanule su pretnje koje je izvesni Saša Milošević, koji se na Fejsbuku slika da automatskim oružjem u rukama kao terorista i na svom profilu drži i fotografije lidera opozicije Dragana Đilasa i Borisa Tadića, izrekao sinu predsednika Aleksandra Vučića, Danilu Vučiću.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.