Centralni izborni štab ’’Pokrenimo Srbiju’’: Najavljuje 27. aprila veliku akciju ’’Osvetlimo Srbiju’’

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2012, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centralni izborni štab ’’Pokrenimo Srbiju’’: Najavljuje 27. aprila veliku akciju ’’Osvetlimo Srbiju’’

Centralni izborni štab koalicije ’’Pokrenimo Srbiju’’, planira da u petak 27. aprila, izvede akciju ’’Osvetlimo Srbiju’’, u kojoj će učestvovati preko 70,000 hiljada aktivista.
Naime, radi se o najmasovnijoj predizbornoj akciji u stranačkom životu naše države, kada će koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke, izvesti na ulice i trgove svih gradova u Srbiji, preko 70,000 svojih aktivista obučenih u bele majce sa obeležjima koalicije ’’Pokrenimo Srbiju’’.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> Cilj akcije je da Srbija bar na trenutak izađe iz medijskog mraka, koji sprovodi režim sa Demokratskom strankom na čelu.
Aktivisti koalicije ’’Pokrenimo Srbiju’’, biće prisutni na svim raskrsnicama i trgovima u mesnim zajednicama, čak i u manjim mestima, gde će u direktnom kontaktu sa biračima, pokazati svoju rešenost da se razbije medijski mrak i na predstojećim izborima pobedi poštena i napredna Srbija.
Nebojša Tatomir
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.