CINS: Odborniku SNS-a 3,7 miliona za prevoz đaka u Žitištu

Izvor: Danas, 13.Apr.2021, 10:55

CINS: Odborniku SNS-a 3,7 miliona za prevoz đaka u Žitištu

Odbornik Srpske napredne stranke (SNS) Dragan Rapaić dobio je prošle godine od opštine Žitište posao prevoza đaka vredan 3,7 miliona dinara, objavio je danas Centar za istraživačko novinarstvo (CINS), kome je u Agenciji za sprečavanje korupcije potvrđeno da se radi o sukobu interesa i da će pokrenuti postupak protiv Rapaića i čelnika Žitišta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sukob interesa u Žitištu: Odborniku SNS 3,7 miliona za prevoz đaka

Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2021

Odbornik Srpske napredne stranke (SNS) Dragan Rapaić dobio je prošle godine od opštine Žitište posao prevoza đaka vredan 3,7 miliona dinara, objavio je Centar za istraživačko novinarstvo (CINS), kome je u Agenciji za sprečavanje korupcije potvrđeno da se radi o sukobu interesa i da će pokrenuti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.