Izvor: JUGpress.com, 08.Nov.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović (SNS) reagovao uvredama na boravak Obradovića u Vranju

VRANJE

Taman kada pomislimo da nas ništa ne može iznenaditi od bitangi i lopova iz Saveza za Srbiju oni odu još korak dalje u svojoj mržnji prema Aleksandru Vučiću i svemu što je uradio za Srbiju u poslednjih nekoliko godina”, navodi se u saopštenju predsednika Gradskog odbora SNS u Vranju Slaviša Bulatović.

“Naime, dokazana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bitanga i siledžija, sledbenik Ljotića, Boško Obradović, danas je na delu pokazao zašto je oberučke prihvaćen od tajkuna Đilasa, mafijaša Jeremića, lopova i kesara Bastaća i ostalih.

Danas je ispred obnovljene zgrade pozorišta u Vranju pokušao da glumi političkog lidera, ali je ispao totalni politički idiot.

Ali, možda nije jadnik kriv. Možda mu mentori nisu rekli da ga šalju u Vranje koje je za 3 godine naprednjačke vlasti dobilo novi hirurški blok, novo pozorište, nove ulice, trotoare, novi stadion, novi vrtić, nove fabrike, nove škole i još mnogo toga. Morali su mu reći da danas rade i Simpo i Jumko, jer to nisu uspeli do kraja da opljačkaju dok su Đilas i kumovi vodili Srbiju. Ili da su bar rekli za Vranjsku Banju, gde decenijama ništa nije urađeno, da je samo u ovoj godini država uložila skoro 400 miliona, a predsednik Vučić dva puta dolazio za 3 godine.

Ovako, ne možemo a da se ne zapitamo zar je Boško najveći idiot u vašem lopovskom savezu pa ga poslaste da glumi budalu u Gradu gde se možda i najbolje vidi razlika između pristojne Srbije i šljama koji predstavljate? U Gradu gde su možda posledice vašeg lopovluka i ličnog bogaćenja iz dana u dan sve manje vidljive.

Rezultati aktivizma osipajućeg pokreta kojim rukovodi se najbolje ogledaju u oceni podrške građana Srbije koja je u stalnim opadanju, a koja do izbora neće preći ni cenzus. Upravo iz tog razloga, Obradović poziva na bojkot i ispisuje ovakve parole ne bi li opravdao sigurni debakl na predstojećim parlamentarnim izborima.

GrO SNS Vranje najoštrije osuđuje ovaj vandalski i necivilizacijski čin i poziva nadležne da imenovanog procesuiraju za remećenje javnog reda i mira, kao i zbog krivičnog dela uništenja i oštećenja tuđe stvari”, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.