Brojni autobusi iz svih gradova krenuli na miting Budućnost Srbije

Izvor: RadioCity.rs, 19.Apr.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojni autobusi iz svih gradova krenuli na miting "Budućnost Srbije"

Iako je čitava kampanja "Budućnost Srbije" najavljivana u početku kao predsednička a ne stranačka, nesumnjivo je da je krenula u vreme kada su otpočeli protesti "1 od 5 miliona" a sam današnji skup je i sam Aleksandar Vučić ovih dana često pominjao u kontekstu odmeravanja snaga sa opozicijom te prošlonedeljnim velikim skupom "Svi kao 1" koji je održan ispred Narodne skupštine Srbije.
Ovog puta zapravo nije se ni skrivalo da se radi o stranačkoj kampanji, čak je i napravljen >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << spot koji se delio društvenim mrežama u kome su glavni glumci visoki funkcioneri SNS-a Marija Obradović i Darko Glišić, koji na navodno šaljivi način pozivaju "sendvičare".
Pa ipak i ovaj cele nedelje najavljivani kontramiting te njegova organizacija ne prolaze bez prebacivanja da se radnici javnih preduzeća uslovljavaju poslom ukoliko odbiju da idu organizovano na skup, do toga da se od grada učesnicima plaćaju dnevnice od 500 do 2000 dinara u zavisnosti iz kog grada dolaze.
SNS odbija takve tvrdnje već naprotiv tvrde da je odziv veći od mesta u autobusima koje su bukirali. Zanimljivo je da su autobuski prevoznici koji su masovno odbijali da voze učesnika protesta Svi kao 1 sada angažovani a iz nekih mesta tvrde da se autobuske redovne linije danas ukidaju da bi bilo dovoljno autobusa za Vučićev skup.
Nezvanično se govori o 1300 autobusa, te o broju učesnika koji bi trebalo da prevaziđe broj onih koji su dovezeni pri poseti Vladimira Putina Srbiji. I za ovaj skup su gradski i opštinski odbori SNS dobili kvote a ta kvota za Niš je bila 5000 ljudi koji će prisustvovati skupu. Ko plaća sve ove autobuse za sada nije poznato.
Skup počinje koncertom u 15 na kom će nastupiti Bora Đorđević a posle će se obratiti Ana Brnabić, Ivica Dačić, Milorad Dodik i Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.