Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

Jedan od organizatora protesta jedan od pet miliona u Žitorađi Milan Blagojević izjavio je danas da je pretučen u kancelariji predsednika te opštine Ivana Stanojevića, člana Srpske napredne stranke. Članak Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Paunović: Opštini Paraćin ne treba mala hidroelektrana

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 12:20

Mala hidroelektrana (MHE) na Grzi nije potrebna opštini jer neće ništa značiti ni za otvaranje novih radnih mesta, ni za ekonomiju Paraćina, ali opština je dužna da primenjuje zakon i ukoliko je po zakonu moguće graditi takve objekte to ne možemo sprečavati, izjavio je predsednik opštine Paraćin...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.