Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

Jedan od organizatora protesta jedan od pet miliona u Žitorađi Milan Blagojević izjavio je danas da je pretučen u kancelariji predsednika te opštine Ivana Stanojevića, člana Srpske napredne stranke.

On je rekao agenciji Beta da je istučen toliko da je "izobličen".

Blagojević je rekao da je otišao kod Stanojevića da pita šta je sa peticijom o izmeštanju stadiona, sa još jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << organizatorom peticije, i zašto su ljudi koji su je potpisali "uznemiravani kako bi povukli potpise".

Blagojević, koji je novinar portala Prokuplje na dlanu, rekao je da Stanojević nije hteo da im pokaže dokument o prelasku upravljanja stadionom sa mesne zajednice na opštinu.

Stanojeviću je zatim zazvonio telefon, prepričava dalje Blagojević, on se javio i rekao - slobodno uđite i u prostoriju je ušlo više lica, funkcionera lokalnog odbora SNS.

"Mene su odmah udarili u glavu, bacili dole, šutirali me, kako ustanem tako me pesnicama opet obore", rekao je Blagojević, navodeći da je udarac dobio i čovek koji je ušao sa njim kod predsednika opštine.

Blagojević je naveo da je u prostoriju uleteo njihov drugar koji ih je čekao ispred i izvukao ga, jer "ko zna, možda bi me ubili".

Kako je još rekao, dao je izjavu u prokupačkoj policiji i u ovim trenucima treba da to učini i u policiji u Žitorađi.

On je odbacio kao tvrdnje "van pameti", iz saopštenja SNS, da su organizatori protesta jedan od pet miliona napali Stanojevića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

Izvor: Danas, 18.Mar.2019

Jedan od organizatora protesta jedan od pet miliona u Žitorađi Milan Blagojević izjavio je danas da je pretučen u kancelariji predsednika te opštine Ivana Stanojevića, člana Srpske napredne stranke. Članak Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.