Izvor: Blic, 09.Okt.2021, 00:12

Bivši funkcioner policije: Stefanović zaustavio istragu kuće strave u Ritopeku! Stefanović: Sutra izlazim pred novinare

Bivši načelnik beogradske Uprave kriminalističke policije Ilija Milačić rekao je večeras gostujući u emisiji "Ozbiljno sa Đukom" kod narodnog poslanika i člana SNS Vladimira Đukanovića da je ministar odbrane Nebojša Stefanović zaustavio policijsku istragu koja je sprovođena u "kući strave" u Ritopeku, u kojoj je, kako se sumnja Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, sa svojim klanom svirepo mučio i ubijao svoje žrtve.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ministar Stefanović na konferenciji za novinare nije želeo da odgovara na pitanja novinara o Jovanjici i kući strave u Ritopeku

Izvor: Blic, 09.Okt.2021

Ministar odbrane Nebojša Stefanović danas na konferenciji za novinare nije želeo da odgovara na pitanja novinara u vezi sa slučajevima “Jovanjica” i “kuća strave u Ritopeku”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.