Akcija SNS-a u Leskovcu uprkos vanrednoj situaciji, Cvetanović kaže bezbedno i uz mere

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2020, 14:27

Akcija SNS-a u Leskovcu uprkos vanrednoj situaciji, Cvetanović kaže bezbedno i uz mere

Omladina Srpske napredne stranke u Leskovcu danas će ispred Kulturnog centra promovisati i deliti stranački Informator, iako je u ovom gradu proglašena vanredna situacija a okupljanja i na otvorenom zabranjena za više od 10 ljudi. Prvi čovek naprednjaka, ali i Kriznog štaba u Leskovcu Goran Cvetanović kaže da će biti poštovane sve mere, jer će sada materijal deliti 5 aktivista, a ne 100 kao ranije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

I u Smederevu proglašena VANREDNA SITUACIJA, uvedene su i nove mere

Izvor: Blic, 17.Jul.2020, 12:15

Nakon sednice gradskog kriznog štaba i na preporuku epidemiologa iz Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Smederevu je proglašena vanredna situacija. Između ostalog, to podrazumeva i zabranu okupljanja više od pet lica na otvorenom i zatvorenom prostoru, uz obavezu nošenja zaštitnih maski.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.