Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 19:40

Zvezdini omladinci domaćini u Evropi na stadionu Čukaričkog

Crveno-beli postigli dogovor sa Brđanima

Nakon godinu dana pauze na međunarodnoj sceni usled virusa korona, omladinci Crvene zvezde ponovo će imati priliku da se okušaju u Ligi šampiona za omladince. Juniorska titula je crveno-belim biserima donela kartu za evropsku pozornicu, a talenti šampiona Srbije domaćini će biti na stadionu Čukaričkog saznaje Mozzart Sport.

Naime Zvezda je sa Čukaričkim postigla dogovor po kojem će izabranici Marka Neđića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << domaćini u UEFA takmičenju biti na Banovom brdu, a ovakav scenario već je viđen u sezoni 2018/19 kada su omladinci crveno-belih na istom stadionu ugostili juniore Liverpula, Pari Sen Žermena i Napolija. Godinu dana kasnije Zvezdini talenti su promenili "privremeni dom" i odlučili se za stadion Voždovca zbog veštačke trave s obzirom da je ista podloga na stadionu Zmajeva i terenima iza juga Marakane. Na stadionu Voždovca gosti učenika Slavoljuba Đorđevića bili su Bajern, Totenhem i Olimpijakos, a Beograđani su uspeli da ostvare značajan uspeh i kao drugoplasirani se izbore za mesto u narednoj fazi. Kraj internacionalnog puta crveno-belih doneli su jedanaesterci u Tiraspolu, nakon 0:0 sa Šerifom.

Crveno-beli su zahvaljujući osvojenoj Omladinskoj ligi Srbije obezbedili mesto na stazi juniorskih šampiona na kojoj su trebali da se takmiče i prethodne sezone protiv Anžea, ali je takmičenje otkazano. Ipak, ukoliko prvi tim uspe da se plasira u Ligu šampiona i juniori će se preseliti na atraktivniju stranu takmičenja koja im garantuje i više susreta.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.