Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 10:56

Zvezdina serija gostovanja počinje protiv dežurnih mušterija: Eraković bonus, povratak Sanoga i Kange

Crveno-beli jure tri boda protiv Radnika

Partizan uz utakmicu više na plus pet, pa Crvena zvezda nema pravo na kiks. A današnjim gostovanjem kod Radnika ekipa Dejana Stankovića započinje seriju gostovanja u domaćim takmičenjima. Krenuće u Surdulici, a završiće se tek za mesec dana kada će u Beograd doputovati Spartak.

U međuvremenu, crveno-beli će gostovati i u Kragujevcu, Novom Sadu, Inđiji u Kupu, pa Mladosti u Lučanima, a takođe između svih tih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izazova igrati i dve evropske utakmice, sa Midtjilandom i Ludogorecom u Beogradu.

Moraće stoga Stanković da brine i o rezultatu i o fizičkoj spremi igrača, pa je za očekivati da će u narednih mesec dana rotirati ekipu možda i češće no inače.

Seku Sanogo i Gelor Kanga su odmarali u minimalcu protiv Radničkog iz Niša, pa bi sada trebalo da se vrate u startnih 11, dok će najviše pomeranja biti u poslednjoj liniji. Milan Rodić zbog parnih kartona neće putovati u Surdulici, pa bi njegovo mesto uz levu aut liniju trebalo da zauzme i Marko Gobeljić.

Na desnom beku trebalo bi da bude Milan Gajić, u štoperskoj liniji kao bonus Strahinja Eraković, samo je pitanje da li uz Aleksandra Dragovića ili Miloša Degeneka.

17.00: (23,0) Radnik (10,0) Crvena zvezda (1,10)

Napred ne bi trebalo da bude iznenađenja, uz Sanoga i Kangu u vezi i Filipo Falko – sa zadatkom da dokaže da može da bude ubojitiji u završnici – te Mirko Ivanić, u napadu El Fardu Ben i najistureniji Lois Dioni.

Radnik rasterećen, ali bez previše argumenata za preterani optimizam s obzirom da je u poslednjih sedam ligaških kola osvojio samo bod. Surduličani su, treba i to reći, sa svega osam golova u prvih 12 utakmica ubedljivo najneefikasniji tim u Superligi. Čak je i fenjeraš Novi Pazar dao četiri gola više.

A kad na sve to dodamo da Crvena zvezda iz 15 sudara sa Radnikom ima 15 pobeda uz gol razliku 54:7 malo je reći da bi dvojka u Surdulici morala da se podrazumeva.-

RADNIK – CRVENA ZVEZDA

Stadion Radnika, 17.00;

Sudija: Novak Simović;

Radnik (4-2-3-1): Ranđelović – Hodžić, Radmanovac, Jokić, Stojanović – Oreščanin, Biber – Bogdanovski, Subotić, Spasić – Milovanović;

Crvena zvezda (4-1-3-2): Borjan – Gajić, Eraković, Degenek, Gobeljić – Sanogo – Falko, Kanga, Ivanić – Ben, Dioni.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.