Zvezdin rival ponovo podbacio, Totenhemu samo bod protiv Votforda

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin rival ponovo podbacio, Totenhemu samo bod protiv Votforda

Fudbaleri Totenhema, pred gostovanje Crvene zvezde u trećem kolu Lige šampiona, odigrali su u Londonu nerešeno 1:1 protiv Votforda u meču 9. kola Premijer lige.
Engleski tim još jednom je odigrao ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svojih mogućnosti i ponovo razočarao svoje navijače.

Gosti su na stadionu u Londonu poveli već u šestom minutu golom Abdulaja Dukurea.
Tim Maurisija Poćetina do boda stigao je tek u 86. minutu golom Dele Alija, ali i još jednom potvrdio da se nalazi u velikoj krizi.
Nakon još jednog kiksa, pritisak na Mauricija Poćetina sada je još veći i pitanje je da li će čelnici kluba zadržati poverenje u Argentinca. Portulac Žoze Murinjo figurira kao potencijalni naslednik...  
Totenhem se posle ovog remija nalazi na sedmom mestu na tabeli sa po tri pobede, poraza i remija.

U ostalim mečevima 9. kola Čelsi je na "Stamford bridžu" savladao Njukasl golom Markosa Alonsa, Everon je ponovo ubedljivo savladao Vest Hem sa 2:0, dok je Aston Vila postigla dva gola u pobedi nad Brajtonom. Lester je zadržao mesto u vrhu pobedom nad Barnlijem na svom "King Pauer" stadionu 2:1. "Vukovi" i Sautempton (1:1), kao i Bornmaut i Norič (0:0) su podelili bodove.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludilo sa VAR-om: Iz Votforda grme, kako ovo nije penal? VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2019

U Premijer ligi su ovog leta uveli VAR, ali slaba vajda od toga, i dalje je mnogo spornih situacija...Jedna od njih dogodila se na utakmici 9. kola Premijer lige između Totenhema i Votforda koja je završena rezultatom 1:1...Protivnik Crvene zvezde u grupi Lige šampiona se izvukao u poslednji čas,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.