Zvezdi kazna 180.000, treneri plaćaju zbog majice

Izvor: Mondo, 17.Jun.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi kazna 180.000, treneri plaćaju zbog majice

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon izrekao novčane kazne posle trećeg meča finalne serije

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je 180.000 dinara zbog ispada navijača protiv Partizana u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa Superlige.

Direktor takmičenja Leon Deleon kaznio je novčano crveno-bele zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uvreda na nacionalnoj osnovi (po drugi put) sa tribina, pljuvanja sudije zbog čega je prekinut meč na kratko i ispražnjen deo prvog reda uz teren, paljenja baklje, bacanja sitnih čvrstih predmeta na teren i to posebno na igrače gostujuće ekipe prilikom izlaska sa terena.

Kaznu će morati da plate i treneri obe ekipe.

Zvezdin strateg Milan Tomić moraće da plati 6.000 dinara, jer je na konferenciju za medije došao u majici, a njegov kolega iz Partizana Andrea Trinkijeri 1.000 dinara jer je pred novinare takođe izašao u majici, ali "neobičnoj i veoma svečanoj".

Zbog tehničke greške kažnjen je i igrač Partizana Rade Zagorac sa 6.000 dinara.

Trenutni rezultat u seriji je 2:1 za Crvenu zvezdu, a četvrti meč igra se večeras od 18 sati u hali Aleksandar Nikolić, u kojem je domaćin Partizan, a sudiće ga sudijska trojka iz Beograda.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda kazna 180.000, treneri plaćaju zbog majice

Izvor: Mondo, 17.Jun.2019

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon izrekao novčane kazne posle trećeg meča finalne serije..Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je 180.000 dinara zbog ispada navijača protiv Partizana u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa Superlige...Direktor takmičenja Leon Deleon kaznio je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.