Zvezdan Terzić o susretu s Banetom! Da li je sada sve jasno?

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 09:30

Zvezdan Terzić o susretu s Banetom! Da li je sada sve jasno?

Generalni direktor Crvene zvezde oglasio se pošto su novinari otkrili da se susreo sa Banetom Ivanovićem.

Nekoliko nedelja se u medijima spekuliše da bi doskorašnji kapiten ruskog Zenita Branislav Ivanović mogao da bude Zvezdina najveća ''transfer bomba'' ovoga leta.

Podsetimo, Bane je posle osvojene duple krune u Rusiji, odlučio da napusti klub iz Sankt Petersburga. Ugovor mu je istekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sada je slobodan u izboru nove sredine.

Uz Zvezdu su se kao njegove potencijalne sledeće stanice pominjali i Everton i Fulam, pa je prethodnih dana došlo do kraćeg zatišja kada je u pitanju eventualni transfer u Zvezdu.

Sve do juče, kada je ''Kurir'' objavio Terzićevu fotografiju sa Ivanovićem, tokom njihovog zajedničkog ručka u jednom beogradskom restoranu.

Ovo je, naravno, pokrenulo novi talas euforije među navijačima Crvene zvezde, ali Terzić je i dalje zagonetan po tom pitanju.

''Bio je to samo prijateljski ručak'', kratko je rekao Terzić, a preneo ''Informer''.

Znate već da njihovo poznanstvo dugo traje, još iz OFK Beograda, a do nove saradnje bi eventualno moglo da dođe u slučaju da Miloš Degenek realizuje transfer u inostranstvo. U suprotnom teško da bi, makar do kraja kvalifikacija, crveno-beli dovodili još jednog defanzivca.

-
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE TERZIĆ POSLE RUČKA SA BANETOM IVANOVIĆEM: Generalni direktor Zvezde rekao nešto što će zanimati sve Delije

Izvor: Kurir, 07.Avg.2020

Paparaco Kurira uslikao je generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i srpskog fudbalera Branislava Ivanovića u jednom beogradskom restoranu, te je sve to podgrejalo spekulacije da bi popularni Bane karijeru mogao da nastavi u redovima šampiona Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.