Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2021, 12:15

Zvezda vodila evrogolom Mituljikića, pa izgubila derbi! Brodarac otišao na plus pet

Dva gola Danila Miladinovića - 2:1

Omladinci Crvene zvezde propustili su priliku da preotmu prvo mesto na tabeli Omladinske lige Srbije, pošto su na gostovanju poraženi od vodećeg Brodarca posle preokreta, pa deset kola pre kraja prvenstvene trke zaostaju pet bodova u borbi za šampionsku titulu - 1:2 (1:1).

Izabranici Marka Neđića odlično su otvorili meč i poveli već u devetom minutu evrogolom Nikole Mituljikića, kojem je asistirao njegov brat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jovan, ali su gosti kasnije poklekli pod pritiskom domaćeg tima. Igrači Brodarca su u dve situacije kaznili greške štoperskog tandema crveno-belih. Prvo kapitena Aleksandra Lukovića u 42. minutu, koji je u opasnoj zoni pogrešio u pasu, pa nije uspeo da se ispravi što je kaznio dvostruki strelac Danilo Miladinović.

Sa druge strane, mladi Stefan Leković, rođen 2004. godine, odradio je dobar posao tokom najvećeg toka utakmice, ali je izgubio ključni duel u 61. minutu, kada je izgubio korak sa svojim igračem, a onda je povratnu loptu u mrežu poslao Miladinović.

Crvena zvezda je ponovo pritisnula protivnika u poslednjih dvadesetak minuta, mada je ostao utisak da je Neđić morao ranije na teren da pošalje Mateju Bačanina, koji je brzo zagospodario sredinom terena. Gosti su napravili nekoliko odličnih prilika, a najboliži izjednačenju bili su deset minuta pre kraja, kada je najbolji strelac ovog tima Nikola Knežević pogodio stativu domaćeg gola. Zvezdina desetka je ostala na 16 postignutih golova u Omladinskoj ligi Srbije, dok je Brodarac umakao na plus šet.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.