Zvezda vodi, ali zbog ofsajda na Marakani crvene i njeni navijači! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda vodi, ali zbog ofsajda na "Marakani" crvene i njeni navijači! (TVITOVI) (video)

Kada vam pristalice kluba čiji je rival oštećen kažu da je neka sudijska odluka sramotna dodatni komentari nisu potrebni.

Prvo poluvreme odložene utakmice osmine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i TSC-a obeležila je tragikomična sudijska greška kojom je oštećen gostujući tim.

Pomoćni sudija Slobodan Pavlović signalizirao je ofsajd poziciju napadača TSC-a koji je presekao povratnu loptu Marka Gobeljića i krenuo sam ka Zoranu Popoviću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pošto se situacija odigrala daleko od pomoćnika, može se reći da nije dobro video ko je poslednji igrao loptom, ali je zato glavni sudija Lazar Tripković bio dovoljno blizu i nije trebalo da prihvati reakciju svog kolege. Uz to, budi rečeno, napadač TSC-a i nije bio ispred odbrane, pa ofsajda ne bi bilo ni da mu je saigrač doturio loptu.

(Ne)spornu situaciju možete videti OVDE!

Fudbaleri TSC-a nisu mogli da veruju šta je suđeno, a očito da je i navijače Crvene zvezde sramota ovakvih sudijskih odluka, pa ne čude reakcije kakve se mogu videti na Tviteru.

Što se same igre tiče, TSC se pokazao kao pristojan rival, voljan da se nadigrava, ali je Crvena zvezda imala zrelije šanse i potpuno zasluženo je stigla do gola šest minuta pre odlaska na odmor.

Veljko Simić je bio strelac vodećeg gola za crveno-bele, a isti igrač je desetak minuta ranije imao odličnu priliku kada je golman Jorgić dobro intervenisao.

Osim šanse u kojoj se našao i gola koji je postigao Veljko Simić, viđeno je još nekoliko prilika za domaće preko Nikole Stojiljkovića, Branka Jovičića, Džonatana Kafua i Marka Marina, ali se na odmor otišlo sa minimalnim vođstvom Crvene zvezde.

Mene sramota kao zvezdasa sta je sudija svirao njima za ofsajd ,amaterski. #fkcz

— Gringo (@Gringo_2308) 21. новембар 2018.

Znaci ovog pomocnika i glavnog dozivotno isterati iz fudbala...ovo je smesno i zalosno...fkcz-fktsc, kakav ofsajd covece

— Ivan Ilic (@Seky79) 21. новембар 2018.

Je l ste svesni kakav su ofsajd svirali ekipi TSC protiv zvezde!?!?!?!?!?

— Dusan (@zalutalimomak) 21. новембар 2018.

Malo je nedostajalo da nikad jača Bačka Topola povede na Marakani ali sudija se nije dao prevariti. Svirao je nepostojeći ofsajd.

— PitBull (@PitBullSM7) 21. новембар 2018.

Gobeljic vratio loptu do golmana Popovica (Zvezdin gosa) a sudija svirao OFSAJD. Inace igrac TSC-a bi bio u odlicnoj situaciji da da gol.

— Lamine Diarra (@L_Diarra26) 21. новембар 2018.

Ofsajd kad protivnicki igrac doda loptu!?

Blamiranje sudija na utakmicama Crvene zvezde se nastavlja.

Zbog cega i kome to treba?!

— Vladimir (@vladika1985) 21. новембар 2018.

Ovo je sramota, i mene je sramota treba sad autogol da damo sami. Kakav bre ofsajd #fkcz

— Nikola NIkolic (@kontraverzniPP) 21. новембар 2018.

AAHAHAHAHAHAHA Gobeljic vratio loptu Popovicu ovaj iz TSC-a presece i ovaj retard svira ofsajd.. Ovo samo kod nas moze.. Na podu sam #fkcz

— £¥K@ 👑 (@LuxVozdovac) 21. новембар 2018.

Ovo ofsajd?

Nije nam potrebna ovakva pomoć!

— Зоки (@ds_89_) 21. новембар 2018.

Hhahahahahahhahahaa kakav ofsajd sviran hahahajakakdlsleooylLybdlalldbdnd

— Ćivko (@MostoCrinte) 21. новембар 2018.

Kup drugoligas 😂😂- Velika greška sudije Tripkovića i njegovog pomoćnika u 17. minutu! Bila je to gol-šansa za goste , Damnjanović je bio sam pred golmanom Zvezde, ali je dosuđen ofsajd. Nije jasno zašto, kada je Zvezdin igrač poslednji igrao loptom...

— kezman (@kezmanica) 21. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta je ovde dosuđeno? TSC oštećen na "Marakani"

Izvor: Mondo, 21.Nov.2018

Dobru šansu imao je TSC iz Bačke Topole pri rezultatu 0:0 protiv Crvene zvezde u osmni finala Kupa Srbije, ali je pomoćni sudija Slobodan Pavlović signalizirao (čini se) ofsajd, a Lazar Tripković to uvažio..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.