Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 11:16

Zvezda slavi, Boaći i Garsija polažu prijemni za derbi

Crveno-beli dočekuju Radnik (19 časova), očekuje se svečarska atmosfera na Marakani...

Posle 83 dana čekanja zvezdaši su dočekali. Konačno će moći da bodre voljeni tim i to u vrlo specifičnom trenutku. Očekivalo se da večerašnji duel sa Radnikom (19 časova, TV Arena) predstavlja poligon radosti i sreće, zbog osvajanja 31. titule šampiona države. Međutim, biće to generalna proba za jedan od najvažnijih mečeva tima Dejana Stankovića u ovoj sezoni. Duel >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Partizanom u okviru polufinala Kupa.

Biće veselo na tribinama, Crvena zvezda je već prodala 12.000 ulaznica za susret sa Radnikom, ali će za pojedince večerašnji događaj biti prijemni ispit za Partizan. Najavio je Dejan Stanković da sigurno u startnoj postavi neće biti najboljeg Zvezdinog igrača ovog proleleća, El Fardu Bena. Sačuvaće mladi stručnjak glavne adute za gostovanje u Humskoj. Žiža navijača biće usmerena ka Mateu Garsiji i Ričmondu Boaćiju. Tandem igrača za čije angažovanje je potrošeno više od 4.500.000 evra. Posle pandemije virusa korona nisu imali nikakvu ulogu.

Boaći je zbog serije povreda izgubio mesto startera, nije odigrao ni minut protiv Rada i Inđije. Izgubio je mesto zbog napretka Alekse Vukanovića i vaskrsnuća Portugalca Tomanea.

"Ispred nas je veliki meč. Dobro je što imamo mogućnost da kombinujemo i odmorimo pojedince. Ne bih rekao da je ovo prijemni ispit za pojedince. U klubu kao što ste Crvena zvezda stalno ste na ispitu. Svakodnevno. Morate stalno da pokazujete koliko poštujete ovaj dres“, poručio je Stanković.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pitanje je ko će Boaćiju praviti društvo u samom špicu napada. Očekuje se da u startnu postavu vrati mladi krilni fudbaler Željko Gavrić. Na desnoj strani dejstvovaće Mateo Garsija. Argentinac je tema brojnih grčkih medija, priča se o njegovom odlasku u Aris i AEK. Teško da će popraviti status kod Dejana Stankovića, ali u finišu sezone imaće blagu šansu da popravi tržišnu vrednost.

Stanković bi od prvog minuta trebalo da šansu da i Branku Jovičiću, Milošu Vuliću, Radovanu Pankovu. Na klupi će biti jedan od najboljih igrača omladinskog tima Andrija Radulović.

Radnik je u sredu izgubio kup-duel sa Partizanom. I trener Surduličana Simo Krunić će šansu ukazati nekim mladim igračima i pokušati da prekine očajnu tradiciju rezultata Radnika na Marakani. Taj tim je na najvećem srpskom stadionu na poslednja dva gostovanja primio 11 golova...

CRVENA ZVEZDA – RADNIK

Stadion: Rajko Mitić

Kapacitet: štampano 24.500

Sudija: Jovan Šegrt

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Pankov, Milunović, Konatar – Garsija, Jovičić, Vulić, Gavrić, Boaći, Pavkov.

Radnik: Vasiljević, Stanković, Kričak, Stevanović, Dimitrić, Đorđević, Kostić, Mitošević, Islamović, Makarić, Stamenković.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.