Zvezda predala spisak za Ligu Evrope: Tri nova imena, plus DŽOKER  koji je ubačen u MINUT DO 12! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda predala spisak za Ligu Evrope: Tri nova imena, plus DŽOKER koji je ubačen u MINUT DO 12! (FOTO)

Trener Milojević prelomio.

Crvena zvezda je poslala u UEFA spisak od 27 igrača za Ligu Evrope, a u odnosu na prethodne utakmice u kvalifikacijama trener Vladan Milojević računa na tri nova igrača – Nenada Krstičića, golmana Nemanju Supića i Filipa Bainovića koji su stigli u finišu prelaznog roka.

Boaći NE STAJE! Pogodio i za Ganu, a gol je proslavio kako samo on zna! (VIDEO)

Milojević računa i na trojicu igrača sa B liste, a to su supertalentovani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luka Adžić, Luka Ilić i Dejan Joveljić, koji je u utorak prekomandovan iz omladinaca u prvi tim.

Crveno-beli će prvu utakmicu u Ligi Evrope igrati 14. septembra na stadionu „Rajko Mitić“, a rival Beograđana biće BATE Borisov iz Belorusije.

Tim Zvezde za Ligu Evrope

Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Milan Borjan.

Odbrana: Abraham Frimpong, Srđan Babić, Milan Rodić, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Damijan Le Talek.

Sredina terena: Branko Jovičić, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Nemanja Milić, Mičel Donald, Filip Bainović, Luka Ilić, Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić, Rikardinjo.

Napad: Ričmond Boaći, Dejan Joveljić, Aleksandar Pešić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.