Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2020, 21:37

Zvezda kreće iz Zinshajma, pa na Marakani u sedam dana određuje svoju sudbinu u Evropi

Interesantan put crveno-belih kroz grupnu fazu

Poznat je raspored grupne faze takmičenja u Ligi Evrope. Crvena zvezda startuje gostovanjem Hofenhajmu u Zinshajmu 22. oktobra, gde će biti u situaciji da odmeri snage sa verovatno i najkvalitetnijim timom u grupi L. Ipak, bez obzira na rezultat u tom meču, crveno-beli će imati situaciju u svojim rukama u drugom i trećem kolu.

U roku od sedam dana, a to su 29. oktobar i 5. novembar, izabranici Dejana Stankovića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će ugostiti Slovan iz Libereca i Gent. Jasno je da bi uz dve pobede crveno-belima širom bio otvoren put ka plasmanu u 1/16 finala Lige Evrope. U četvrtom kolu 26. novembra crveno-beli će gostovati Gentu, dok 3. decembra dočekuju Hofenhajm na stadionu Rajko Mitić. U poslednjem kolu 10. decembra Zvezda ide na noge Slovanu.

Srpski šampion nije imao preterano zvučne protivnike u kvalifikacijama, ali je morao da se suoči sa tri gostovanja. Na kraju je sastav Dejana Stankovića uspeoda se domogne Lige Evope i četvrti put uzastopno obezbedi evropsku jesen, a sada je u situaciji da odmeri snage sa izuzetno kvalitetnim protivnicima i dobije mnogo realniju sliku sopstvenih kvaliteta.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.