Zvezda ili Dinamo: As Bosanskog Hofenhajma ne bira!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ili Dinamo: As "Bosanskog Hofenhajma" ne bira!

"Mislim da sve ide svojim tokom", izjavio je 18-godišnji Nikolić za "Srpska kafe".

Vest o tome da se Crvena zvezda i Dinamo Zagreb zanimaju za desnog beka Mladosti iz Doboja izazvala je priličnu pažnju u regionu.

Tačno dve nedelje kasnije, oglasio se i Nemanja Nikolić.

"Veoma je primamljivo što su oba kluba blizu Lige šampiona. San svakog igrača je da zaigra u velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klubu, na velikoj sceni. Prelazak u bilo koji od ova dva kluba, ako do toga dođe bio bi veliki korak za mene", ogradio se 18-godišnjak iz Zvornika, koji je do prošle godine nastupao za mlađe kategorije Sarajeva.

Dodao je, međutim, da se nada skorom prelasku u jedan od dva šampiona bivše Jugoslavije.

"Mislim da sve ide svojim tokom", izjavio je za portal "Srpska kafe".

Nikolića ugovor veže do juna 2021, prošle sezone zabeležio je 19, ove već osam nastupa za ekipu sa "MGM Farm" arene.

Prema pisanju ovog medija, Mladost očekuje prihod od pola miliona evra za omladinskog reprezentativca Bosne i Hercegovine, kao i procente od naredne prodaje.

Bio bi to najveći transfer u istoriji ovog kluba.

Čelnici "Bosanskog Hofenhajma" potvrdili su za lokalnu "Elta" televiziju da su u toku pregovori i sa Beograđanina i sa Zagrepčanima, kao i da bi epilog mogao da bude poznat za nekoliko dana.

"Mladi Nikolić zimus je bio na korak od prelaska u ukrajnski Šahtjor iz Donjecka, čak je prošao i probu, ali klubovi nisu našli zajednički jezik oko obeštećenja", navodi "Srpska kafe".

"Dan po dolasku u Antaliju na pripreme sa ekipom Mladosti priključio sam se radu U19 timu Šahtjora. S njima sam bio tri dana, odradio šest treninga i odigrao dve utakmice. Bili su zadovoljni onim što sam pokazao. Potom sam se vratio u svoju ekipu. Nedugo zatim dobio sam poziv da se priključim U21 timu Šahtjora i odigrao sam jednu utakmicu za njih", prepričavao je Nikolić i dodao:

"Bili zadovoljni, ali se nešto iskomplikovalo oko transfera, mislim da je u pitanju bilo obeštećenje".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zadar doveo bivšeg ABA šampiona!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019

Hrvatski tim radi na jačanju tima pred početak nove sezone...Novo pojačanje u Košarkaškom klubu Zadar je Martin Junaković...Košarkaš koji ima 25 godina je prošle godine bio član litvanskog Nevežisa, a pojačaće Zadrane na bekovskim pozicijama kroz ugovor od dve godine...Šibeničanin visok...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.