Zvezda dobila žestoku konkurenciju za Dragovića

Izvor: B92, 05.Maj.2021, 10:41

Zvezda dobila žestoku konkurenciju za Dragovića

Iako je dolazak Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu najavljen kao skoro završen posao, crveno-beli ga ipak neće dobiti tako lako.

Kako prenose austrijski mediji, za štopera Bajera iz Leverkuzena zainteresovana su još dva kluba.

Jedan je nemački Keln, dok je drugi klub ruski Dinamo iz Moskve, tvrdi "Skaj Austrija".

"Skaj" prenosi da je Dinamo već poslao ponudu Dragoviću, a njihov adut je trener Sandro Švarc, nekadašnji strateg Majnca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Međutim, adut Zvezde u ovoj "borbi" je mesto u Evropi, jer dok će crveno-beli igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, "jarčevi" će moći da ponude ugovor Dragoviću tek ako izbore opstanak u Bundesligi, dok je Dinamo za sad van pozicije koja vodi u Ligu Evrope.

U međuvremenu, Dragović je već bio na pregovorima sa čelnicima Zvezde u Beogradu, pa se očekuje da 30-godišnji reprezentativac Austrije na leto pojača redove srpskog šampiona.



"I dalje imam ugovor sa Bajerom do kraja sezone. Tada ćemo da vidimo. Fokusiran sam na kraj sezone, želim da dam sve od sebe, a posle toga ću otvoriti novo poglavlje",
rekao je nedavno Dragović.

Pre Bajera, igrao je za Lester, Dinamo Kijv, Bazel i Austriju Beč, a za reprezentaciju je skupio 88 nastupa i dao dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DINAMO OZBILJNO ZAGRIZAO ZA DRAGOVIĆA Zvezda dobila žestoku konkurenciju za sjajnog štopera!

Izvor: Kurir, 05.Maj.2021

Iskusni štoper Bajer Leverkuzena, Aleksandar Dragović, nalazi se na listi želja Dinama iz Moskve i nemačkog Kelna.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.