Zvezda Premijer lige se pokajala što ne igra za Srbiju u Kataru, ali je sada stvarno kasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 09:51

Zvezda Premijer lige se pokajala što ne igra za Srbiju u Kataru, ali je sada stvarno kasno

Propustio šansu.

Nećkao se između Srbije i Brazila i na kraju ostao bez ijedne opcije. Defanzivac Sautemptona Lijanko Vojnović svojevremeno se odlučio za našu reprezentaciju, zatim je promenio mišljenje pa zaigrao za “karioke” tokom omladinskog staža. Ispostavilo se da je načinio grešku, jer je sada ostao bez mesta u obe nacionalne selekcije.

A, da je ostao istrajan i veran Orlovima, ovih dana bismo ga gledali u Kataru na Svetskom prvenstvu u crvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dresu.

Lijanko je objasnio kako je ostao bez dresa Srbije.

- Moj deda je Srbin, za mene je bila čast da igram za Srbiju u kvalifikacijama za selekciju do 19 godina. Srbija je pokušala sve da igram na ovom Svetskom prvenstvu, ali FIFA me nije pustila jer sam kasnije izabrao reprezentaciju Brazila. To se dešava - istakao je Lijanko za brazilski Globo.

Snažni štoper je rođen 1997. godine i iz mlađih dana u selekciji Srbije poznaje Luku Jovića, Nikolu Milenkovića i Vanju Milinković-Savića. Sa golmanom je branio boje Torina, kao i sa Sašom Lukićem.

- Deo mog srca je u Srbiji. Igrao sa sa nekoliko srpskih igrača u Torinu, trener Siniša Mihajlović mi je kao otac, a Dejan Petković mi je pomogao da odem u zemlju svojih predaka – konstatovao je Vojnović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.