Zvao me je PSŽ, ali nisam oklevao kad se javio Arsenal

Izvor: B92, 12.Dec.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zvao me je PSŽ, ali nisam oklevao kad se javio Arsenal"

Mladi fudbaler Arsenala Mateo Genduzi (19) rekao je da je između ponuda Arsenaal i Pari Sen Žermena za njega bolja bila Arsenalova.

Genduzi je pred ovu sezonu pojačao tim Unaja Emerija za osam miliona evra, a samo pet meseci kasnije, cena mu je skočila na 12 miliona.

Vezista svoju cenu do sada opravdava dobrim igrama na sredini terena, pa izaziva i različite reakcije širom Engleske.

"Tačno je da je Pari Sen Žermen pokazao interesovanje između ostalih. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bilo je tu mnogo razgovora, ali je za mene najbolji izbor bio da se priključim Arsenalu. Čim su mi prišli sa ponudom, nisam oklevao ni sekund i koncentrisao sam se samo na tu stranu", rekao je Genduzi za francuski Kanal, a prenosi Goal.

On je pre dolaska u Arsenal odigrao 30 utakmica za Lorijen, a svojim igrama za sada oduševio je i nekadašnjeg napadača Dimitra Berbatova.

"Ima 19 godina i igra kao da je na terenu čitavu večnost. Ponekad ga gledam, nervira me sa koliko samopouzdanja igra. Neverovatan je",
prokomentarisao je nedavno Berbatov.

Sve to pokazuje da su i Emeri i Genduzi napravili pravi izbor, pošto je teško da bi na sredini terena ekipe poput PSŽ mogao da dobije minute koje je dobio u Severnom Londonu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.