Izvor: RTS, 04.Avg.2020, 18:31

Zvanično, otkazan masters u Madridu

Kao što je najavljivano tokom dana, sada je i zvanično potvrđeno masters u Madrudu, koji je bio planiran za septembar je otkazan zbog pandemije koronavirusa, saopštio je direktor turnira Felicijano Lopez.
Uprkos svim naporima da se turnir održi ove godine, nakon otkazivanja u maju, organizatori su odlučili da se turnir ne igra ove godine. Ovakvu odluku danas je najavio i najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je svojim kolegama poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poruku da ove godine neće biti tenisa u "Magičnoj kocki".

"Dali smo sve od sebe da organizujemo turnir", rekao je Lopez.
"Nakon prvog otkaza u maju, počeli smo da radimo na septembarskom datumu sa nadom da ćemo tokom ove godine moći da uživamo u prvoklasnom tenisu u „Magičkoj kocki", što je svima bilo teško. Međutim, kontinuirana nestabilnost je i dalje prevelika da bi se turnir poput ovog mogao održati u potpunoj sigurnosti. Još jednom želimo da se zahvalimo Gradskom veću u Madridu i svim našim sponzorima i dobavljačima što su bili uz nas."
Kako je ranije planirano masters u Madridu je trebalo da se održi od 12. do 20. septembra i da bude predhodnica Rolan Garosu, koji je zakazan za period od 27. septembra do 11. oktobra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.