Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2021, 18:40

Zvanično: Vladan Milojević ponovo u Saudijskoj Arabiji

Srpski stručnjak potpisao ugovor na godinu i po dana sa Al Itifakom

Nije se dugo Vladan Milojević zadržao u Atini. Posle samo sedam utakmica - tri pobede, remi i tri poraza - rastao se sa AEK-om, ali je brzo pronašao novi angažman.

Kao što je najavljeno, srpski stručnjak ponovo će raditi u Saudijskoj Arabiji, gde je potpisao ugovor do kraja sezone 2022/23. sa tamošnjim Al Itifakom.

Milojević u klub dolazi s ulogom vatrogasca, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pošto se ekipa trenutno nalazi na 13. od mogućih 16 mesta, sa samo sedam bodova iz osam utakmica. Iza nje je niz od sedam utakmica bez pobede, a prvu priliku da prekine lošu seriju bivši trener Crvene zvezde imaće 24. oktobra protiv četvrtoplasiranog Al Nasra u gostima.

Neće srpskom treneru trebati mnogo vremena da se prilagođava, pošto je već radio na Bliskom istoku vodeći jedan od najvećih tamošnjih klubova, Al Ahli. S klubom iz Džede rastao se prošlog proleća zbog neisplaćenih dugovanja.

📸 لقطات مصورة من توقيع #الاتفاق مع المدرب الصربي فلادان ميلويفيتش .. pic.twitter.com/W7aDlkYM4i

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.