Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 11:52

Zvanično: Vilijan Žoze stigao na Molino, Vulvsi pokrenuli domino efekat

Real Sosijedad sad juri pojačanje iz Sevilje, dok klub iz Andaluzije završava veliko ime iz Atalante

Juče najavljeno, danas ozvaničeno - Vilijan Žoze je novi fudbaler Vulverhemptona!

Možda i brže nego što se očekivalo Vulvsi su zatvorili transfer koji će im pomoći da zakrpe rupu nastalu izostankom Raula Himeneza koga čeka još neko vreme oporavka od frakture lobanje i operacije na koju je morao da ode kako bi se sanirala šteta. Žoze je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ekspresnom roku dobio radnu vizu, a onda odradio lekarske preglede i potpisao ugovor u trajanju do kraja sezone. Vulvsi će imati opciju da otkupe brazilskog napadača po ceni od oko 20.000.000 evra, ali da bi se taj uslov ispunio Žoze mora prvo da zadovolji na šestomesečnoj probi, ali i onda da se vidi šta će biti sa Raulom Himenezom.

Žoze će izvesno odmah uskočiti u startnu postavu pošto mladi Fabio Silva jednostavno još nije spreman maksimalno za izazove Premijer lige. Tako će i ostati sve dok se Raul Himenez ne bude vratio u takmičarski pogon, a kada će to biti - niko ne zna. Klub nema nameru da pritiska Meksikanca, s obzirom na prirodu njegove povrede, tako da će Žoze sada imati priliku ne samo da se dokaže u Premijer ligi, već i da kupi sebi ostanak na Ostrvu, što mu je i bila želja još od prošle zime.

Dolazak Vilijana Žozea povlači sa sobom domino efekat. Real Sosijedad će sada krenuti po potpis Karlosa Fernandeza iz Sevilje i taj posao ne bi trebalo da bude previše komplikovan pošto Španac nema mesta u planovima Đulena Lopetegija. Dosad je odigrao samo 192 minuta u svim takmičenjima i nije se upisao u listu strelaca, ali trener Sosijedada Imanol Alguasin vidi potencijal u njemu koji može da donese korist klubu. Klubovi su raspravljali o ovom transferu još letos, ali kako Žoze tada nije otišao realizacija je odložena za ovu zimu.

Prema informacijama s Iberijskog poluostrva, Real Sosijedad planira odmah da otkupi Fernandeza od Sevilje i to po ceni od 10.000.000 evra. Sosijedad već ima dogovor s igračem, a pretpostavka je da Sevilja neće praviti problem s obzirom na predloženo obeštećenje. Kada se taj transfer bude realizovao, Sevilja će moći da završi dovođenje najvećeg pojačanja ove zime - Alehandra Gomeza.

Pouzdani italijanski novinar Đanluka di Marcio objavio je još kasno sinoć praktično sve detalje posla koji čeka na realizaciju, sportski direktor Monći je javno potvrdio da Sevilja pregovara s Gomezovim agentima i Atalantom, a prema sadašnjim informacijama ipak će Argentinac doći na šestomesečnu pozajmicu, posle čega će biti uplaćena suma od 8.000.000 evra na ime obeštećenja.

Sve je spremno za pravu transfer vrtešku...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.