Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2020, 22:53

Zvanično: Totenhem u Benfiki našao Kejnovu rezervu

Pozajmica od 3.000.000, plus opcija otkupa na 40.000.000 evropskih novčanica

Pominjali su se Arkadijuš Milik i Haris Seferović, ali na kraju je stigao - Karlos Vinisijus.

Može biti da je iznuđeno rešenje, jer su ipak postojale neke drugačije želje na tržištu, ali sada povratka više nema. Benfika je ponovo destinacija na kojoj je Totenhemova uprava zakucala kada je gorelo pod nogama, a Karlos Vinisijus biće taj kome će pripasti nimalo lak posao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da na terenu u određenim segmentima odmeni najboljeg strelca i igrača - Harija Kejna.

Kako se i najavljivalo tokom dana, Totenhem je Karlosa doveo na jednogodišnju pozajmicu plaćenu 3.000.000 evra, s tim što će opcija otkupa biti na 40.000.000 evropskih novčanica. Teško da će Pevci aktivirati ovu klauzulu osim ako Vinisijus ne bude eksplodirao u svojoj debitantskoj sezoni na novom Vajt Hart Lejnu, ali trebalo bi da bude prelazno rešenje do narednog leta, kada bi možda mogle da se otvore neke druge, povoljnije opcije na tržištu.

Mada, kada se sve sabere i oduzme, Vinisijus je imao odličnu sezonu iza sebe. Jeste Benfika bila vicešampion Portugalije, ali on je odradio jako dobar posao sa 24 gola i još 13 asistencija u ukupno 47 utakmica u svim takmičenjima! Najveću porciju pogodaka i završnih dodavanja imao je u Primeiri (18-8), ali i pored toga kod novog-starog trenera Benfike Žorža Žezusa nije imao prođu.

Podsetimo, Totenhem je dugo obletao oko Arkadijuša Milika, ali dogovor nije pao. Napoli je hteo pošto-poto da ga proda, nudio je Poljaka Totenhemu, ali samo pod uslovom da bude ili otkupljen odmah ili pod obavezom narednog leta za 25.000.000 evra i bonuse, što je igra na koju Danijel Levi nije pristao. Iako je u jednom trenutku izgledalo kao da hoće... Haris Seferović je bio druga opcija, ali je Žoze Murinjo na Lužu ipak video Vinisijusa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.