Zvanično - Sari prezadovoljan, pao novi potpis na Stamford Bridžu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Sari prezadovoljan, pao novi potpis na Stamford Bridžu! (foto)

"Plavci" su odradili veliki posao.

Mauricio Sari je posložio Čelsijevu mašinu skoro do perfekcije, tek nedavno su zabeležili prvi poraz u sezoni protiv Totenhema.

Italijan ne bi imao ništa protiv pojačanja koliko već u janueru, ali klub je rešio da zadrži one fudbalere koji su bitan deo čitave priče.

Poslednji je kapiten "Plavaca" Sezar Aspilikueta koji je danas produžio ugovor sa klubom do 2022. godine.

Delighted to be a blue until 2022. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Since I arrived in 2012, my desire has been always to give my best and fight for this club, and now more than ever, I feel the  responsibility to bring more success to this family.

WE WILL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH !

💙 @ChelseaFC pic.twitter.com/qbUDDAjfpS

— César Azpilicueta (@CesarAzpi) 04. децембар 2018.

"Srećan sam što ću i dalje igrati ovde, osećam odgovornost prema svima koji su mi pružili poverenje. Nadam se da ćemo ostaviti Čelsi gde i pripada", istakao je 29-godišinji bek.

Španac je neizostavni deo tima iz Londona pošto u Premijer ligi nije propustio niti jedan minut od starta sezone, a fale mu još dva nastupa kako bi zabeležio ogroman jubilej od 300 utakmica u dresu Čelsija.

Aspilikueta će po novom ugovoru zarađivati 150 hiljada funti nedeljno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi nagradio Aspilikuetu novom četvorogodišnjom saradnjom

Izvor: RTS, 04.Dec.2018

Kapiten fudbalera Čelsija Sezar Aspilikueta produžio je ugovor do 2022. godine, objavio je londonski klub. . Španski defanzivac nagrađen je za odlične partije ove sezone, ali i ranijih, novom četvorogodišnjom saradnjom...Poudani...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.