Zvanično - Šaponjić je Jorgandžija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Šaponjić je "Jorgandžija"! (foto)

Bivši napadač Partizana i zvanično u novom klubu.

Veliki iskorak je u svojoj karijeri ovog leta napravio Ivan Šaponjić.

Bivši napadač Partizana, danas je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler madridskog Atletika.

Mladi srpski napadač je potpisao ugovor na tri godine sa "Jorgandžijama", prošao je lekarske preglede još početkom nedelje i već je trenirao sa novim saigračima, uz dozvolu lisabonskih "Orlova".

Sada je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvančno novi član "Kolćonerosa", kako stoji na sajtu kluba on je šesto pojačanje ekipe iz Madrida ovog leta, nakon Markosa Ljorentea, Ektora Erere, Felipea, Žoaa Feliksa i Renana Lodija.

📝 | Acuerdo con el @SLBenfica para el traspaso de Ivan Šaponjić. El delantero serbio ha firmado su contrato para las tres próximas temporadas.

👋 ¡Bienvenido! 🔴⚪

👉https://t.co/SR13uF5Kk2#BienvenidoŠaponjić #AúpaAtleti pic.twitter.com/f2k3SyYuGv

— Atlético de Madrid (@Atleti) 11. јул 2019.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo izabrao još jednog štopera, Partizan nema dovoljno novca?

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 13:56

Prva ponuda kluba iz Humske ekspresno odbijena, ali ako je Partizan ''pojača''....Još početkom leta pominjalo se da bi Nikola Maraš iz portugalskog Šaveša mogao da pojača odbranu Partizana, ali su potom te najave nekako nestale, možda i zbog toga što crno-beli nisu još prodali Strahinju Pavlovića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.