Zvanično, Emeri preuzeo žutu podmornicu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2020, 12:28

Zvanično, Emeri preuzeo "žutu podmornicu"! (foto)

Nova šansa za trofej u Evropi.

Ono što se spekulisalo već par nedelja danas je dobilo svoju zvaničnu potvrdu.

Unaji Emeri je novi trener Viljareala.

Španac je potpisao trogodišnju ugovor sa "žutom podmornicom", naredne sezone će ih voditi u Ligu Evrope, takmičenje koje je osvajao tri puta uzastopno kao trener Sevilje.

U Valensiji je takođe bio odličan, sa "slepim miševima" je u tri navrata završavao kao trećeplasirani u Primeri. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga je preuzeo PSŽ sa kojim ima trofej Lige 1, dva kupa, dva Liga kupa i dva Super kupa Francuske.

Njegov poslednji angažman u Arsenalu nije prošao najbolje, videćemo kako će proći sa Viljarealom.

¡💛💛 Bienvenido, @UnaiEmery_ 💛💛!

👉 https://t.co/exzFGB3Jv2#Endavant pic.twitter.com/beoWh9X4it

— Villarreal CF (@VillarrealCF) July 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vratili se u Primeru posle 14 godina, doveli i prvo pojačanje, bivši napadač Sevilje i Sitija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2020

Iskusni fudbaler će predvoditi navalu Kadiza naredne sezone...Bivši fudbaler Sevilje i Mančester sitija Alvaro Negredo potpisao je danas ugovor sa novim španskim prvoligašem Kadizom...Kako je saopšteno, Negredo je potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana...Negredo,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.