Zvanično - Barsina osveta Bajernu! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 13:55

Zvanično - Barsina osveta Bajernu! (video)

Oglasili se iz kluba.

Kako je i zvanično potvrđeno, Seržinjo Dest je novi fudbaler Barselone.

Amerikanac je bio blizu prelaska u redove minhenskog Bajerna, ali se nakon prodaje Nelsona Semeda Barsa uključila u čitavu priču i na kraju odnela pobedu.

Mladi desni bek je tako ostvario san, zaigraće na "Kamp Nou" stadionu u dresu "Blaugrane", Katalonci su za njegove usluge izdvojili oko 25 miliona evra sa sve bonusima.

Dest je minule sezone dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu u prvom timu Ajaksa, odmah je pokazao da je veliki talenat, a već godinu dana kasnije obukao je dres jednog od najvećih timova na svetu.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je rođen u Holandiji, od 2012. godine je u Ajaksu, za prvi tim debitovao je u julu prošle godine, iza sebe ima 38 nastupa za prvi tim "Kopljanika".

Otac mu je Amerikanac poreklom iz Surinama, pa je tako odlučio da brani boje nacionalnog tima Sjedinjenih Država, za koji je debitovao u septembru prošle godine i od tada je sakupio tri nastupa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.