Žreb za Ligu Evrope: Svi beže od Sevilje i Volfzbruga, Briž i dalje „bingo“!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Mar.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za Ligu Evrope: Svi beže od Sevilje i Volfzbruga, Briž i dalje „bingo“!

U petak od 13.30 časova biće određeni parovi četvrtfinala Liga Evrope

Napoli je pokazao snagu u duelima sa Dinamom iz Moskve, kijevski velikan se igrao sa Evertonom, Fjorentina je pregazila Romu... Ali svi nabrojani timovi koji su overili plasman u četvrtfinale Liga Evrope imaće zajedničku želju uoči žreba koji je zakazan u petak za 13.30 časova. Izbeći Sevilju po svaku cenu.

Tim iz Andaluzije je laganim prolazom protiv Viljarela opravdao epitet večitog pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugog najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu. Nema sumnje da će Sevilja i ove sezone imati najviše ambicije u Ligi Evrope i pokušati da uradi sve kako bi odbranila pehar. Sa Seviljom u koš ide i nemački Volfzburg. Vukovi već mesecima pokazuju standard igara dostojan Lige šampiona, što su na svojoj koži osetili fudbaleri Intera. Gledajući trenutnu formu najrealnije bi bilo da se u velikom finalu sastanu Sevilja i Volfzburg.

Međutim, biće zanimljivo videti kako će proći ekipe sa istočnog fronta. Dinamo Kijev je pokazao snagu u sudaru sa Evertonom, i uz povoljan žreb može daleko. Slična konstatacija važi za Dnjepar predvođen Konopljankom, kao i Zenit. Povoljan žreb verovatno za sve ekipe podrazumeva dobijanje Klub Briža. Belgijanci su iznenadili Bešiktaš sjajno se snašli u paklu Istanbula, ali vrlo verovatno da ih svi vide kao poželjne rivale. Napoli i Fjorentina će braniti čast italijanskog fudbala. Kako bilo moramo da sačekamo petak.

Do tada, voleli bismo da čujemo vaše mišljenje... Kako biste vi voleli da izgleda žreb. Odgovore možete da ostavite u komentarima, pa da u petak oko 14.30 uporedimo ko je šta pogodio... Takođe, za petak je zakazan žreb za Ligu šampiona. I o toj temi voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

UČESNICI ČETVRTFINALA LIGA EVROPE

Napoli (Italija)

Dinamo Kijev (Ukrajina)

Fjorentina (Italija)

Zenit (Rusija)

Volfzburg (Nemačka)

Sevilja (Španija)

Klub Briž (Belgija)

Dnjepar (Ukrajina)

(Foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.