Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2021, 18:18

Žoržinjo bi glasao za Žoržinja... Ili, ipak, za De Brujnea

Kad bi bio kapiten Čelsija

Prethodna sezona je prošla u znaku Žoržinja. Italijanski vezista je osvojio Ligu šampiona sa Čelsijem, pa Evropsko prvenstvo u dresu Azura i zbog toga ga mnogo vide kao jakog kandidata za osvajanje Zlatne lopte.

Istina, Marka je već lansirala informaciju da je laureat Robert Levandovski, da je drugi po broju glasova Lionel Mesi...

A, Žoržinjo je u intervjuu za ESPN dobio pitanje za koga bi on glasao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je kapiten Čelsija, pa da ima pravo.

Za Žoržinja! Ako ja ne bih glasao za sebe, ko bi drugi!? Želim da imam bar jedan glas. Šalim se“, kroz smeh je rekao italijanski reprezentativac..

A, kada se uozbiljio, imao je drugi odgovor.

Mislim da bih glasao za Kevina de Brujnea. Zbog svega što radi i zbog prelepog fudbala koji pokazuje na terenu godinama. Svi koje vole fudbal vole i njega da gledaju kako igra, zato što razume igru i ima natprosečnu inteligenciju“.

Pričao je as Čelsija i kako je uspeo da se adaptira na drugačiji stil igre u Premijer ligi kada je došao na Ostrvo.

Uvek sam pokušavao da se svojom igrom uklopim u Premijer ligu, a ne obrnuto. Učio sam da igram sa više fizičkog kontakta, sa jačim intenzitetom. Sve to sam morao da uklopim u svoj stil igre, jer nemam takvu fizičku snagu da samo dođem u Englesku i trčim, borim se“.

Kaže Žoržinjo da se često seti prvih fudbalskih koraka, kada mu je prvi trener bila – majka.

„I sad kada se setim toga, osetim uzbuđenje u stomaku. Za mene je poseban osećaj kada mislim na nju. Nažalost, vratila se u Brazil posle finala Lige šampiona, propustila je Evropsko prvenstvo, jer nije mogla da se vrati u Englesku i da izdrži karantin. Bila je očajna zbog toga“, ispričao je Žoržinjo.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.