Zoran Tošić POTPISAO novi ugovor vredan 10 miliona evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Tošić POTPISAO novi ugovor vredan 10 miliona evra (FOTO)

Najbolji igrač crno-belih doneo važnu odluku.

Jedan od najboljih igrača Zoran Tošić postaće za nekoliko meseci otac po četvrti put, pošto je njegova devojka devojka Jovana Gajić po drugi put trudna. Kako piše ''Alo'' popularni Bambi je nedavno i osigurao Jovanu i potpisao predbračni ugovor vredan 10 miliona evra. Po tom ugovoru, Jovani, ćerkici Petri i drugom detetu bi pripalo 10 miliona evra, odnosno trećina Tošićevog bogatstva, u slučaju raskida pošto je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pet godina života pravno izjednačena sa bračnim drugom.

 - Bambi i Jovana su dugo zajedno, a njihova ljubav počela je nekoliko nedelja pošto se zvanično razveo od prve supruge 2013. Od samog početka je rekao da se nikada neće ponovo ženiti što nije smetalo Jovani dok nije zatrudnela sa prvim detetom i tada je počeo njen pitisak na njega da se venčaju. Iako je uspevao da je ubedi da je nikada neće ostaviti i da im papuir ništa ne znači, svađe su bile sve češće i posle jedne od veći prepirki odlučio je da se nađe sa advokatom i osigura budućnost devojke sa kojom godinama živi - otkrio izvor ''Alo''.

Love u soooo soo much 💖

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ (@jovanagajic) on Aug 2, 2018 at 10:59am PDT

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ (@jovanagajic) on Aug 1, 2018 at 11:37am PDT

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ (@jovanagajic) on Jul 31, 2018 at 12:13pm PDT

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ (@jovanagajic) on Jul 1, 2018 at 1:14pm PDT

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ (@jovanagajic) on Jun 11, 2018 at 1:05pm PDT

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ (@jovanagajic) on May 5, 2018 at 7:33am PDT

Osim ugovora po kojem bi Jovani pripalo 10 miliona evra u slkučaju raskida, par se dogovorio  i da će u slučaju Zoranove prevare, Jovana dobiti starateljstvo nad decom. Tošić je Jovani Gajić pre dve godine kupio stan u Novom Sadu, jedan od svojih stanova u Beogradu prepisao na njeno ime, a plati i skoro 100.000 evra za dva automobila koja joj je poklonio.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.