Znate li ko je novi kapiten Srbije, u odsustvu Kolarova i Matića?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li ko je novi kapiten Srbije, u odsustvu Kolarova i Matića?

Selektor lako doneo odluku.

Reprezentativci Srbije okupili su se danas na početku priprema za naredne mečeve Lige nacija, protiv Crne Gore (11. oktobra) i Rumunije, tri dana kasnije.

Još tokom vikenda postalo je jasno da selektor Mladen Krstajić zbog povreda neće moći da računa na kapitena Aleksandra Kolarova i njegovog zamenika Nemanju Matića, pa se odmah nametnulo pitanje ko će sa kapitenskom trakom predvoditi ''Orlove'' u predstojeće dve utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Danas smo dobili odgovor na to pitanje - novi kapiten je Dušan Tadić.

On je to i potvrdio u izjavi koju prenosi ''Mondo''.





"Imam veliko iskustvo i stvarno ne osecam dodatnu obavezu zbog trake. Bitno je da pobeđujemo, a manje bitno ko je kapiten", poručio je vezista Ajaksa.

On je za naš nacionalni tim debitovao još 2008. godine, u vreme dok je selektor bio Radomir Antić, a do danas je upisao 58 nastupa, uz 14 postignutih golova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otpao još jedan - Krstičić OUT! Tadić je kapiten! Zbog politike, istorijski susret sa Crnogorcima

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2018

Operacija "dva gostovanja" je počela. Okupljanjem u Sportskom centru FSS-a, potom i prvim treningom u Staroj Pazovi, krenuli su reprezentativci Srbije, u krnjem sastavu, ka misiji osvajanja najmanje četiri boda u predstojeće dve utakmice Lige nacija, jer je opšte mišljenje je da bi taj bilans u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milenković: Ja sam štoper, ali igraću šta god se traži od mene

Izvor: BKTV News, 09.Okt.2018, 14:32

Mladi defanzivac dao izjavu za medije pred istorijski duel sa Crnom Gorom i razjasnio na kojoj poziciji se najbolje snalazi..Orlove očekuju dva gostovanja u narednim danima, protiv Crne Gore 11. oktobra i Rumunije tri dana kasnije..."Naredne dve utakmice neće biti ni malo lake, ali verujemo u sebe...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.