Zlatomir Zagorčić ponovo na klupi Vojvodine

Izvor: Beta, 16.Mar.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatomir Zagorčić ponovo na klupi Vojvodine

BEOGRAD, 16. marta 2015. (Beta) - Dosadašnji trener fudbalera Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić rekao je u ponedeljak da je raskinuo ugovor sa tim klubom i da će preuzeti Vojvodinu.

Vojvodina je saopštila da je, posle loših rezultata na početku prolećnog dela Super lige Srbije, smenila trenera Zorana Marića.

"Raskinuo sam ugovor sa Donjim Sremom, a što se tiče Vojvodine ostalo je da danas dogovorimo još neke sitnice. Verujem da će sutra sve biti zvanično saopšteno", rekao je Zagorčić agenciji Beta.

Vojvodina je posle 19. odigranih kola na četvrtom mestu na tabeli Super lige Srbije. U narednom, 20. kolu Vojvodina gostuje Radničkom u Nišu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zlatomir Zagorčić ponovo na klupi Vojvodine

Izvor: Akter, 16.Mar.2015

Dosadašnji trener fudbalera Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić rekao je danas da je raskinuo ugovor sa tim klubom i da će preuzeti Vojvodinu..Vojvodina je ranije danas saopštila da je, posle loših rezultata na početku prolećnog dela Super lige Srbije, smenila trenera Zorana Marića..."Raskinuo sam...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.