Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 08:37

Zlatan u svom stilu: Da sam bio ovde od početka, osvojili bismo titulu

"Star sam, ali godine su samo broj", kaže Ibra

Prvo su se radovali navijači Juventusa kada je pre dva kola Milan razbio Lacio i dao crno-belima priliku da dođu na korak od titule.

A, onda su Rosoneri u utorak uveče „resetovali“ i Staru damu u fantastičnoj utakmici, u kojoj su od 0:2 došli do veličanstvene pobede – 4:2. Dakle, za samo nekoliko dana Milan je demolirao oba kandidata za titulu sa ukupnih 7:2.

Nije to moglo da prođe bez komentara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zlatana Ibrahimovića.

Da sam bio ovde od početka sezone, osvojili bismo titulu“, poručio je Ibra.

Ko zna, možda i nije daleko od istine, pošto u 38. godini igra kao mladić.

Star sam, to nije tajna, ali godine su samo broj. Osećam se jako dobro i pokušavam da pomognem timu na svaki mogući način. Ja sam predsednik, igrač i trener. Jedini je problem što sam plaćen samo kao igrač“.

Pa, kad bi Zlatan ostao među rosonerima sledeće sezone, šanse Milana da se umeša u borbu za Skudeto bile bi dosta veće. Ugovor mu ističe na kraju sezone...

Videćemo. Imam još mesec dana da uživam. Ne znam da li su navijači imali priliku da me gledaju uživo ove sezone... Čitajte malo između redova. Bilo bi sjajno da je San Siro bio ispunjen do poslednjeg mesta na ovoj utakmici“.

Malo kad se uozbiljio Ibrahimović je jasno nagovestio da bi ostao na San Siru.

Zaista uživam ovde. Kada sam otišao u Ameriku, bio sam povređen. Želim da se osećam živim ponovo. Imam 38 godina, moje telo nije kao nekada, ali sada sam pametniji. Ni ne pokušavam da radim iste stvari kao kada sam imao 20 godina. Nisam ovde da bih bio maskota, nego da pravim razliku na terenu“, podvukao je Zlatan Ibrahimović.

Dakle, sve ide ka tome da ćemo ga i naredne sezone gledati u crno-crvenom dresu...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.