Život jednog fudbalera - slava, bogatstvo, ali i anksioznost!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život jednog fudbalera - slava, bogatstvo, ali i anksioznost!

Fudbaleri imaju velikih problema u životu i nisu baš prezadovoljni.

Da li je vaša želja da budete profesionalni fudbaler i da imate platu od 100-200 hiljada evra? Da trenirate dva puta dnevno, da putujete sa timom, da trošite ogroman novac i da vas prepoznaju na svakom koraku? Da leti otputujete na najskuplja putovanja?

Sačekajte ovaj podatak pre nego što odgovorite potvrdno.

Prema poslednjim istraživanjima, čak 4 od 10 fudbalera na svetu su bolovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ili imaju problem sa depresijom ili anksioznošću, a trend je takav da ide na gore.

Pritisak koji nosite kao profesionalni fudbaler je nešto sa čime se nosi svako ko je u tom poslu, a ima onih koji nisu baš u stanju da svakoga dana nasmejani dođu na trening.

Da vas podsetimo, imalo je i onih igrača koji su sebi oduzeli život, kao što je Geri Spid učinio u 2011. godini.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.