Zidan stigao, projektovao Srbina za nosioca igre!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan stigao, projektovao Srbina za nosioca igre!

Zinedin Zidan je odavno bacio oko na srpskog fudbalera.

Povratkom Zinedina Zidana na mesto trenera Real Madrida dosta toga će se promeniti.

Očekuje se smena generacija, mogući su odlasci velikih zvezda poput Modrića, Benzeme, Krosa, Marsela, Iska ili Bejla, a Florentino Perez, predsednik ovog kluba, je dovodio mlade igrače koji bi mogli da ih zamene.

Upravo je Zidan pružao šansu pojedincima još u svom prvom mandatu, a pravo pitanje koje se postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jeste da li u ovom sastavu Real Madrida ima mladih igrača koji bi mogli da naslede gore pomenute zvezde?

Izgleda da je mišljenje u Madridu trenutno negativno, odnosno da su pojačanja potrebna kako bi se održao visok nivo i kako bi se osvajali trofeji kao što je bio slučaj u prethodnim godinama.

Ko je sve na listi?

Zidan izdiktirao listu, ovo su pet imena! https://t.co/4EXr2zGrh0

— Sportske.net (@sportske) March 12, 2019

Pisalo se o tome dosta u prethodnom periodu, o pet imena koja su na listi, a da li je to sve?

"El Chiringuito" iz Španije donosi ekskluzivnu vest da je Zidan postavio cilj za letnji prelazni rok i da je to Sergej Milinković-Savić!

Srpski fudbaler iz Lacija vredi prilično, čak i da mu je cena spala u odnosu na prethodnu godinu kada se pominjalo i preko 100 miliona evra, ali Real mora krenuti u potragu za pravim naslednicima Krosu i Modriću i za to se mora izdvojiti ogroman novac.

Da li je upravo Sergej rešenje?

🚨🚨 ¡EXCLUSIVA de @JuanfeSanzPerez! "El ENTORNO de ZIDANE tiene los ojos puestos en Milinković-Savić". #ChiringuitoMadrid pic.twitter.com/bNkI1zvfTb

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) March 13, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.