Zidan odustao od plana B, baš loše vesti za Luku Jovića!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020, 11:24

Zidan odustao od "plana B", baš loše vesti za Luku Jovića!

Posle poraza od Kadiza su se stvari promenile...

I pored neubedljivih igara i poraza od Kadiza, Zidan ima neograničeno poverenje Reala. Naime, svi u klubu veruju da on dođe na svoje na kraju i da vrlo dobro kontroliše situaciju u ekipi.

Pogrešio je protiv Kadiza, što je pokauao kad je zamenio četiri igrača na poluvremenu.

On će i dalje koristiti rotacije, ali ne toliko.

Naime, navodno ga je poraz u prvenstvu uverio da igrači koji nisu bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u reprezentaciji, i nisu imali puno minuta sede na klupi opravdano, Isko, Naćo, Marselo, Lukas Vaskez broje možda poslednju sezonu u klubu.

Loše vesti za Jovića, nema plana "B". Naime, Zidan neće rotirati danas protiv Šahtjora, a svakako ne u "El Klasiku".

Meč će protiv tima iz Donjecka početi Vinisijus i Benzema, i praktično start u Ligi šampiona biće provera za najveću utakmicu na svetu.

To znači da je srpski napadač osuđen na mrvice u naredna dva meća. a eventualno bi sledeći utorak kada Real gostuje u Menhengladbahu mogao da znači priliku od prvog minuta za Luku Jovića.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.